Yhteystiedot

Yhteystietomme:
Atstek
Juha Lindström
Isovainionkaari 26
35100 Orivesi
Puh. 045 325 6605
E-mail. jrk.lindstrom@elisanet.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:155267 kpl

Atstek tarjoaa seuraavat suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut:

SÄHKÖSUUNNITTELU

Saat Atstekilta kilpailukykyiseen hintaan uudis- ja saneerauskohteiden sähkösuunnitelmat.                                                     Kohteitamme ovat vapaa-ajan asunnot, omakotitalot, maatalousrakennukset, liikerakennukset, teollisuusrakennukset, rivi- ja kerrostalot sekä keskusten piirikaaviosuunnittelu.                                                                                                                                                                                                         

Kysy tarjous sähkösuunnittelusta tarjouspyyntölomakkeella.

Lue lisää sähkösuunnittelusta täältä.

 

MÄÄRÄAIKAIS- JA VARMENNUSTARKASTUKSET

Määräaikais- ja varmennustarkastuksia saavat tehdä vain Turvatekniikan keskuksen valtuuttamat tarkastajat tai tarkastuslaitokset.

Määräaikais- ja varmennustarkastusvelvollisuus perustuu sähköturvallisuuslakiin.                                                                            Lainsäädännön mukaan sähkölaitteiston sähköturvallisuuden ylläpitäminen kuuluu haltijan velvollisuuksiin ja vastuuseen.

Lue lisää määräaikais- ja varmennustarkastuksista täältä.

 


SÄHKÖLAITTEISTOJEN KUNTOTUTKIMUKSET

Sähkötekninen kuntotutkimus tai suppeampi ja pintapuolisempi kuntoarvio tarkoittaa kiinteistön sähkö- ja telejärjestelmien kunnon selvitystä ja siitä saatavaa kirjallista raporttia.

Kuntoarvion avulla voidaan suunnitella laitteiston pitkän tähtäimen kunnossapidon suunnittelua ja budjetointia.          Sähkölaitteiston kuntoa ja teknistä toimivuutta arvioidaan aistinvaraisesti, ainetta rikkomattomin menetelmin ja tarpeen mukaan pistokoemittauksin. Arviointi kohdistuu yleensä kiinteistön kaikkiin järjestelmiin ja laitteisiin.

Kuntotutkimus on tarpeen suorittaa silloin, kun laitteiston kuntoa ei voida riittävän tarkasti selvittää kuntoarvion perusteella.                                                                                                                                                                                                                  Kun laitteistolle tehdään kuntotutkimus, siihen tehdään laajempia lisäselvityksiä ja tarkastuksia, esim. suunnitelma-asiakirjoihin tutustuminen, kohteen silmämääräinen tarkastus, erilaiset mittaukset ja tutkimukset sekä mahdollisesti näytteenottoja ja laboratoriotutkimuksia.

Lue lisää kuntotutkimuksista täältä ja sähkölaitteiden kunnossapidosta täältä.

 

 

SÄHKÖLAITTEISTOJEN KÄYTÖN JOHTO

Sähkölaitteiston haltijan on nimettävä laitteistolle käytön johtaja kun sähkölaitteistoon kuuluu yli 1000 V nimellisjännitteisiä osia, esim. suurjännitteinen muuntamo TAI silloin jos sen liittymisteho on yli 1600 kVA.

Lue lisää sähkölaitteiston käytön johdosta täältä.

 

 

SÄHKÖASENNUSTEN VALVONTA

Atstek suorittaa sähköasennusten valvontaa vastuuhenkilön lähes 30 vuoden urakointi-, suunnittelu- ja valvontatoiminnan tuoman kokemuksen perusteella.

Lue lisää sähköasennusten valvontatehtävistä täältä.PIIRUSTUSPALVELUT

Meiltä saatte sähköasennusten loppupiirustukset ja laatimienne luonnosten puhtaaksipiirustukset nopeasti ja edullisesti. Piirustuspalveluita teemme edullisella tuntiveloituksella tai halutessanne annamme myös projektikohtaisen tarjouksen.