Yhteystiedot

Yhteystietomme:
Atstek
Juha Lindström
Isovainionkaari 26
35100 Orivesi
Puh. 045 325 6605
E-mail. jrk.lindstrom@elisanet.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:155150 kpl

Sähkösuunnittelu

Saat Atstek Oy:ltä kilpailukykyiseen hintaan uudis- ja saneerauskohteiden sähkösuunnitelmat.                                                      Kohteitamme ovat pääasiassa liikerakennukset, teollisuusrakennukset, rivi- ja kerrostalot.                                                                                                                                                                                                                     Sähköurakointiyrityksille teemme keskusten piirikaaviosuunnittelua pitkäaikaisella kokemuksella.

Palveluihimme kuuluu tarvittaessa myös rakennuspiirustusten skannaus ja vektorointi CAD-suunnittelua varten ellei kiinteistöstä ole saatavana muita piirustuksia kuin paperikopiot.                                                             

Laatimamme suunnitelmat ovat korkealaatuisia, helposti luettavia ja muodostavat hyvän pohjan sähköurakan tarjouspyyntöjen tekemiseen. Suunnitelmat toimitetaan asiakkaalle pdf- ja dwg-tiedostoina sähköpostin välityksellä tai cd:lle tallennettuna.         Sovittu aikataulu pitää varmasti.

Sähkösuunnitteluun voit yhdistää myös asennustöiden valvonnan erikseen solmittavan sopimuksen mukaisesti.